Agenda

webinars, lezingen en evenementen

Ik geef op verschillende plekken lezingen over gezonde voeding en leefstijl. Kijk hieronder voor de aankomende evenementen.

Ik spreek regelmatig over gezonde kindervoeding, voeding tijdens de zwangerschap, de vrouwelijke cyclus en intuïtief eten. Heb je interesse in mij als spreker op jouw event? Neem contact met mij op via laura@proefhetleven.nl of bel 0624386498.

Mei 2021:

20 mei: Webinar Voeding & Zwangerschap
van 20.00 uur tot 21.30 uur

Voeding heeft invloed op de gezondheid van jou en je kindje. Het heeft invloed op de ontwikkeling van je kindje, onder andere op de lichamelijke en geestelijke groei, het immuunsysteem en de hersenontwikkeling. Tijdens deze webinar leer je hier alles over!

Andere belangrijke aandachtspunten zijn beweging, voldoende slaap, stressregulatie en een gezonde darmflora en spijsverteringskanaal.

Intuïtief eten tijdens de zwangerschap

Hoe kan je je lichaam blijven respecteren en de signalen die je lichaam je stuurt, gebruiken om voor, tijdens en na je zwangerschap dichter bij je lichaam te komen? Tijdens de webinar krijg je belangrijke tips om intuïtief te eten tijdens je zwangerschap.

Kosten: €24,50

Inclusief ebook!
Informatie & inschrijven via laura@proefhetleven.nl