Informatie

De informatie op website van Proef het leven is geen vervanging  voor persoonlijke begeleiding of therapie. De onderwerpen op de website en social media kanalen openen hopelijk het gesprek over voeding, mindset en gezondheid. De content op Proef het leven is educatief en gecreëerd voor inspiratie en marketing doeleinden. Het is niet bedoeld om geïndividualiseerde medische en geestelijke gezondheidszorg te vervangen.

Vanwege ethische redenen kan en wil ik geen persoonlijk advies geven via reacties op de website, Instagram of andere online kanalen. Ik waardeer alle berichten en reacties, maar kan niet op persoonlijke gezondheidsvragen reageren.

Zoek je hulp of advies dan kan je het beste mailen naar laura@proefhetleven.nl.

Onze lezers worden nadrukkelijk geadviseerd om bij eventuele gezondheidsklachten, of behoefte aan informatie over de gezondheid de arts, therapeut en/ of diëtist te raadplegen. Dit om specifieke informatie over de persoonlijke gezondheidssituatie te kunnen achterhalen.

Eigendom

De artikelen op Proef het leven worden met veel liefde geschreven en samengesteld. Het auteursrecht van alle recepten, artikelen en beelden berust op Proef het leven of van derden die deze informatie beschikbaar hebben gesteld, tenzij anders vermeld. Ben je enthousiast over een artikel of recept en wil je het gebruiken? Dit mag pas na goedkeuring van Proef het leven. Stuur een mail naar laura@proefhetleven.nl.

Gesponsorde blogs

Wanneer ik voor een blogpost betaald krijg vermeld ik dit altijd onderaan het blog en in de tags. Ook betaalde blogs zijn altijd 100% geschreven door mijzelf en naar mijn eigen mening. Het kan zijn dat er bepaalde eisen zijn gesteld zoals het plaatsen van (altijd veilige) linkjes of het gebruik van kernwoorden.

Affiliatie links

In sommige blogs staan affiliatie links. Dit zijn veilige links naar webshops van producten waar ik over schrijf. Deze links zijn gekoppeld aan mijn foodblog It’s a food life. Wanneer je een aankoop doet via zo’n link krijg ik een klein percentage van de uiteindelijke koop. Jij betaalt niet meer dan normaal! Pinky swear! Maar als je mij wilt supporten vind ik het natuurlijk super tof als je via deze link het product koopt.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur vooral een mailtje naar laura@proefhetleven.nl.