Intuïtief eten traject

Nooit meer diëten, 100% eetvrijheid

Een intuïtief eten en zelfliefde coaching programma

Je hebt jarenlang geprobeerd om je eetgewoontes en lichaam te verbeteren, maar niets lijkt te werken.

Je denkt na over wat je zou moeten eten in plaats van wat je wilt eten. Je weet al lang niet meer wat jou voldoening geeft.

Je bent constant met eten en je lichaam bezig en hebt het gevoel dat je leven aan je voorbij gaat.

Je voelt je onzeker over je lichaam, of je nou afvalt of aankomt, het is nooit goed genoeg.

En belangrijk: eigenlijk wéét je wel dat diëten niet werkt en je bent klaar om de stap te zetten richting eetvrijheid en zelfliefde. Je weet alleen nog niet hoe.

Klinkt herkenbaar?

Wat nou als ik je vertel:

Je kan je gezond en goed voelen zonder obsessie

Wat anderen zeggen over dit traject:

Tessy

Ik heb sprongen vooruit gemaakt. Ik eet nu op basis van mijn lichaamssignalen en daarbij kijk ik ook naar waar ik echt zin in heb, ZONDER de angst om aan te komen. Ik voel mij zo vrij! Ik kan nu zien dat er meer is dan diëten, afvallen en sporten, dat is namelijk het leven.

Roos

Een van de meest waardevolle dingen aan dit traject is voor mij dat ik heb geleerd meer schijt te hebben aan wat anderen van mijn uiterlijk denken of kunnen denken. Dit is mijn leven en mijn lijf. Nog meer leren loslaten. Ook dat is iets waar ik nog meer in ben gegroeid en dat geeft rust. Een rust waarvan ik niet wist dat ik daar aan toe was. Het loslaten van de (eventuele) mening van anderen, het loslaten van stempeltjes, het loslaten van het getal op de weegschaal. En in het verlengde daarvan heb ik nog meer geleerd om te omarmen. Het omarmen van mijn lichaam, mijn gevoelens, emoties en van eten dat ik eerder toch nog als ‘ongezond’ bestempeld zou hebben.

Renate

Ik heb een totaal nieuwe kijk op mezelf, mijn eetpatroon en mijn leefstijl. Ik heb geleerd om vanuit een plek van liefde naar mezelf te kijken. Laura is er voor je, bij elke stap die je neemt. Laura is eerlijk, behulpzaam, altijd liefdevol en heeft veel kennis. Ze begeleid je in dit proces om je eigen kracht te vinden en hierop leren vertrouwen. Ze is een powervrouw die helpt powervrouwen zichzelf te vinden!

Anne

Ik heb geleerd met een open, niet-oordelende blik te kijken naar voeding en mijn lichaam en dit voelt echt bevrijdend. Ik weet beter waar mijn grenzen liggen en heb meer het lef om mezelf er ook aan te houden zoals, stoppen met eten als ik vol zit.

Merel

Laura een natuurlijke, prettige coach, stelt veel vragen, stimuleert kritisch nadenken en zet ze je aan het werk met fijne (en confronterende) opdrachten. Ik merk dat ik een stuk bewuster ben van mijn gedrag rondom eten en heb van Laura de tools gekregen om meer naar mijn lichaam te leren luisteren (en niet meer naar eetregels).

Morrisson

Laura leert je door een hele andere bril naar eten, drinken en gezondheid kijken. De coaching verliep erg fijn: heel persoonlijk, lekker informeel en toch mega leerzaam.

Eetvrijheid

Stop met diëten, neem afscheid van de dieetmentaliteit, omarm intuïtief eten en ontwikkel voor altijd een positieve en vrije relatie met eten.

Zelfliefde

Ontwikkel zelfliefde en lichaamsacceptatie zodat jij het stralende, zelfverzekerde, magische mens dat je bent kan herontdekken en omarmen.

Gezondheid

Voel je fit en gezond, in het lichaam dat bij jou past door keuzes te maken vanuit de interne signalen van je lichaam (lichaamswijsheid), voedingswetenschap (breinkennis) en goede zelfzorg (emotioneel en spiritueel bewustzijn)

Ben jij klaar om op te komen dagen voor jezelf?

Ben jij klaar om volledig in het leven te stappen en diëten voor altijd los te laten?

Ben je klaar om eetvrijheid en zelfliefde te ervaren?

Ja! Ik wil vrijheid!
Persoonlijke coaching

Tijdens het Intuïtief Eten 1-op-1 traject werken we aan:

Dieetmentaliteit

Onderzoek en herken eetregels en restricties en laat ze los. Ontwikkel nieuwe overtuigingen die je ondersteunen een positieve en makkelijke relatie met eten op te bouwen.

Lichaamsbeeld

Zie je lichaam op een realistische manier, respecteer het en leer er zelfs van te houden.

Zelfzorg

Ontdek hoe jij lichamelijk, geestelijk en emotioneel goed voor jezelf kan zorgen, zodat emotie-eten een minder grote rol in je leven speelt.

Lichaamssignalen

Luister naar je lichaam. Hoe voelt honger? Wanneer ben je verzadigt? Wat vertelt je lichaam je?

Food = fun

Benader voeding vanuit zelfzorg en lichaamsacceptatie, niet vanuit zelfbeheersing en schuldgevoel. Wat vind je lekker? Wat geeft energie? Door welke voeding voel jij je goed?

Bewegen & sport

Vind manieren van bewegen en sport waar je je blij en energiek van voelt in plaats van afgemat en ongelukkig.
Proef het leven

1-op-1 intuïtief eten
Start Up traject

 

1 intakegesprek van 90 minuten

1 adviesgesprek van 60 minuten

3 coach sessies van 45 minuten

Onbeperkt mail & whatsapp contact

Informatieve werkboeken en waardevolle verdiepingsopdrachten

Korting op workshops & webinars

 

€299,-

of 3x €105,-

Proef het leven

1-op-1 intuïtief eten
Deep Dive traject

 

Inclusief Online cursus twv €249,-

 

1 intakegesprek van 90 minuten

1 adviesgesprek van 60 minuten

6 coach sessies van 45 minuten

online intuïtief eten cursus met 8 modules en toegang tot online community

Korting op workshops & webinars

Onbeperkt mail & whatsapp contact

 

€549,-

of 4x €140,-

Hoe verder na het traject?

Volgde je het 1-op-1 intuïtief eten Start Up traject en heb je behoefte aan meer coaching? Dan kan je upgraden naar het 1-op-1 intuïtief eten Deep Dive traject, daarmee krijg je ook toegang tot de cursus en community!

Volgde je het 1-op-1 intuïtief eten Deep Dive traject en heb je behoefte aan meer coaching? Het is mogelijk om na het traject losse verdiepingssessies (€55) af te nemen.

Ja! Laten we starten!

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen? Hoe werkt dit?

Ja je kan in termijnen betalen. Voor het StartUp traject zijn dit 3 maandelijkse termijnen van 135 euro en voor het DeepDive traject 4 maandelijkse termijnen van 150 euro. Zijn je financiële middelen beperkt? Neem dan contact met me op, ik denk graag met je mee over in meer termijnen betalen.

Wat is het verschil tussen het StartUp en DeepDive traject?

Wil je kennismaken met intuïtief eten en de basisbeginselen van het luisteren naar je lichaam en eetvrijheid onder de knie krijgen? Dan is het StartUp traject mooi om mee te beginnen. Let wel, uit ervaring blijkt dat, als je relatie met eten en je lichaam erg verstoord is, er vaak meer dan drie sessies nodig zijn om echt blijvend resultaat te behalen.

Als je op zoek bent naar meer verdieping en een langer coachingstraject om je te ondersteunen in het lichaamswerk en eetvrijheid dan raad ik de DeepDive aan. Naast dat je zes 1-op-1 sessies krijgt, krijg je óók de online cursus Eten met intuïtie en zelfliefde twv 300 euro.

Moet ik al bezig zijn met intuïtief eten?

Nee hoor. Je hoeft vooraf geen kennis te hebben over intuïtief eten. Je krijgt toegang tot mijn unieke en zeer volledige intuïtief eten cursus. Tijdens het traject krijg je oefeningen, begeleiding en inspiratie om het te leren kennen en in je eigen leven toe te passen.

Ik ben al bekend met intuïtief eten. Leer ik wel iets nieuws?

Absoluut! Ook als je al bezig bent met intuïtief eten is dit traject heel waardevol. Je zal misschien al merken dat kennis over intuïtief eten niet meteen betekent dat je het makkelijk kan toepassen in je eigen leven. Tijdens dit traject gaan we samen aan de slag met dingen waar jij tegenaan loopt. De verdiepingsopdrachten en activiteiten helpen je om je kennis in de praktijk toe te passen.

Ik heb een eetstoornis. Kan ik me aanmelden voor dit traject?

Ik heb deze cursus ontworpen om mensen met een voorgeschiedenis van chronisch diëten en eetproblemen te helpen om vrede te sluiten met eten en hun lichaam. Als jij op dit moment een actieve eetstoornis hebt of in het begin zit van je herstel raad ik je aan eerst individuele en professionele hulp te zoeken. Ben je al verder in je herstel en heb je groen licht van je hulpprofessionals, dan ben je van harte welkom!

Zal ik afvallen met intuïtief eten?

Gewichtsverlies is GEEN doel van intuïtief eten of van dit traject, die is gebaseerd op de principes van Health at Every Size® en lichaamsacceptatie.

Lees hier mijn blog over afvallen en intuïtief eten.

Ik heb meer behoefte aan groepscoaching. Is dat mogelijk?

Jazeker. Je kan er ook voor kiezen om enkel de online cursus aan te schaffen en deze in je eigen tempo en samen met mede cursisten in de besloten Facebookgroep te volgen.

Lees hier meer.

Hoeveel tijd ben ik kwijt?

We ontmoeten elkaar ongeveer 1x in de twee weken voor een coachingsessie van 60 minuten. Met de online cursus ben je per week ongeveer één á anderhalf uur bezig. Verder zal je in je gewone dagelijkse leven ook bezig zijn met de opdrachten, maar dit neemt geen ‘extra’ tijd in beslag.

Het is een intensief traject, maar de tijd die je er nu in stopt verdien je dubbel en dwars terug in tijd die je na het traject kan besteden aan de dingen die voor jou écht belangrijk zijn. Denk er maar eens over na hoeveel ruimte het geeft als je niet obsessief met eten en je lichaam bezig bent.

Ik heb nog een vraag of twijfel nog een beetje...

Ik beantwoord graag al je vragen persoonlijk! Neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar laura@proefhetleven.nl