Hallo mooie vrouw,

Ik ben Laura,

Ik ben Women's Soul Coach en voedingsdeskundige met een grote passie voor holistische gezondheid.

Al ruim 10 jaar ben ik actief bezig met vitaliteit en gezondheid. Gedurende deze tijd heb ik een persoonlijke zoektocht naar balans doorgemaakt. Van obsessief bezig zijn met eten en mijn lichaam naar zelfliefde, rust en een gezonde balans in welzijn en genieten. Ik ontdekte dat intuïtief eten en holistische gezondheid de sleutel zijn tot het bereiken van een gezonde relatie met voedsel en het bevorderen van algeheel welzijn.

Proef het leven

Women's Soul Coach

Als Women's Soul Coach combineer ik mijn kennis op het gebied van voeding en vitaliteit met holistische benaderingen van gezondheid, waarbij ik de nadruk leg op de verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Ik geloof in de kracht van het luisteren naar je intuïtie en het creëren van een liefdevolle relatie met je lichaam. Mijn missie is om vrouwen te begeleiden bij het ontdekken van hun innerlijke wijsheid en het vinden van balans in hun leven

Reis met me mee

Op mijn website deel ik inspirerende artikelen, praktische tips en begeleiding op het gebied van intuïtief eten, holistische gezondheid en het vinden van innerlijke balans. Ik moedig je aan om jezelf te voeden op een manier die jouw lichaam en geest ondersteunt, en om jezelf met vriendelijkheid en compassie te behandelen.

Op dit moment begeleid ik geen vrouwen 1-op-1, maar je kan wél één van mijn online cursussen volgen in de Proef het leven Academy. Of één van de live workshops en maancirkels van Woman Nature bijwonen. Mocht je vragen hebben dan mag je me natuurlijk altijd een berichtje sturen!

Ik nodig je uit om de reis naar welzijn en zelfontdekking samen met mij te bewandelen. Laten we samen werken aan het creëren van een leven vol vitaliteit, liefde en vreugde.

Vrouwencirkels en workshops
Academy en cursussen

” I will not rescue you. For you are not powerless.

I will not fix you. For you are not broken.

I will not heal you. For I see you, in your wholeness.

I will walk with you through the darkness as you remember your light.”

 

A Medicine Woman’s Prayer