Woman Nature
Woman Nature

Met Woman Nature brengen we vrouwen terug naar hun eigen natuur en vrouwelijke kracht. Woman Nature biedt ruimte om te ontdekken, ontwikkelen en te verbinden met jezelf en andere vrouwen. Dit doen we doormiddel van retreats, workshops, vrouwencirkels.

For the woman who wants to flow free
Dagretreat Reconnect - 27 maart
Dongen NB
Nieuwe Maan Vrouwencirkel - 1 april
Dongen NB
Volle Maan Vrouwencirkel - Bloedmaan 16 mei
Dongen NB
Wie zijn wij

Sabrina den Haan

Als kunstzinnig dynamisch coach en mindfulness trainer breng ik vrouwen van leven vanuit het hoofd terug naar het lichaam en het voelen. Thuiskomen bij jezelf staat centraal; je eigen kracht en wijsheid voelen, je herinneren wie je werkelijk bent en deze prachtige vrouw mogen laten zien. Als coach sta ik naast je en kom je letterlijk in beweging in creatief werk, dans en werken in de ruimte.

Laura van Etten-Elting

Als health coach met een passie voor vrouwelijke gezondheid en embodiment help ik vrouwen contact te maken met hun lichaam en te leven vanuit eigen flow en body empowerment. Ik benader gezondheid op een geheel nieuwe holistische manier: door te vertrouwen op de innerlijke wijsheid van je lichaam. Mijn rol als je coach is om je te helpen de stralende, zelfverzekerde, magische vrouw die je bent te herontdekken en omarmen.